Image default
Badmintonski klub DubrovnikUncategorized @hr

BK Dubrovnik potpisao mladog igrača iz Indonezije

Aria Daniel Dinata u nedjelju je potpisao za BK Dubrovnik. Daniel dolazi iz zemlje u kojoj je badminton sport broj jedan i usprkos činjenici da je devetnaestogodišnjak iza njega je ogromno iskustvo treninga sa najboljim trenerima našeg sporta. Rođen je u Jakarti 12.07.2003 godine i nastupao je za jedan od najboljih klubova u Indoneziji Jaya Raya. Daniel je sticajem okolnosti, poznanstvom našeg predsjednika kluba i predsjednika saveza Ratka Galjera i jednog od vodećih ljudi u Indonezijskom savezu, izrazio želju za odlaskom u Europu.

Daniel će trenirati u nacionalnom centru u Zagrebu sa našim najboljim igračima i predstavljati BK Dubrovnik i Hrvatsku na domaćim i međunarodnim natjecanjima. Naime, Daniel je izrazio želju igrati za Hrvatsku i punom parom radi se na stjecanju državljanstva.

Siljedeći nastup Daniela je u Portugalu gdje će nastupiti u igri pojedniačno, odnosno u mješovitim parovima sa klupskom igračicom Barabarom Janičić. Odmah nakon Portugala putuje na Kubu u lov na Svjetske bodove i Olimpijske igre.

 

Related posts

BEC national umpire workshop and appraisal during the Croatia Open 2022

looppro@gmail.com

Sretan Uskrs

Ratko

Galjeru novi četverogodišnji mandat

Ratko