Image default
Badmintonski klub Dubrovnik

5 MEDALJA IZ ČAKOVCA, DVOSTRUKO ZLATO ZA LEU BURAZOR!

Ovog vikenda nastupili smo u Čakovcu na 2. krugu Hrvatskog kupa za podmladak. Nastupili smo sa 7 igrača i osvojili 5 medalja, od toga 3 zlata.
Prvo ime našega kluba bila je Lea Burazor u konkurenciji do 13 godina, koja je slavila pojedinačno i u mješovitim parovima sa suigračem Lovrom Matovinom iz Koprivnice.
U konkurenciji do 15 godina najuspješnija je bila Karla Vuletić koja je osvojila srebro u mješovitim parovima sa suigračem Kristijanom Puljićem iz Splita. Pojedinačno je Karla osvojila 4. mjesto, Lea Burazor 7., a Erika Konjuh 9. mjesto.
U uzrastu do 17 godina Patrik Konjuh i Karla Vuletić bili su najbolji u mješovitim parovima i odličnom igrom stigli do zlata. Patrik Karamatić i Lučia Galjer zauzeli su 5., a Niko Šumić i Erika Konjuh 7. mjesto.
Pojedinačno je u ovoj konkurenciji najviše uspjeha imala Lučia koja je osvojila 3. mjesto, Karla 5., a Erika 6. mjesto. Kod muških je Karamatić bio 5., Patrik Konjuh 8., a Niko 13.
U juniorskoj konkurenciji do 19 godina Patrik Karamatić i Lučia Galjer zauzeli su 4. mjesto u mješovitim parovima, dok je Karamatić i pojedinačno bio na korak do medalje i osvojio 4. mjesto. Patrik Konjuh zauzeo je u 8., a Niko Šumić 11. mjesto. U ženskoj konkurenciji Lučia Galjer je zauzela 9. mjesto.

Related posts

Pozivnica za Croatia Valamar Junior Open 2024

Ratko

ZLATNA BARBARA JANIČIĆ!! BRONČANE MIA I NIKOLINA U PAROVIMA!

Ratko

Barbara Janičić zlatna na studentskom prvenstvu Zagreba

Ratko